torsdag 23 augusti 2012

Long time, no Sexualundervisning och gnäll

Jag vill prata om sexualundervisning och somliga personers (notera att jag är vänlig och säger person ist för moralpanisk krist....krist.....eh, ja faktiskt: allt som börjar med "krist" klingar illa i mina öron. Kristdemokrat, Kristi Brud, Kristendom, Kristning, Kristen Stewart) kristna värderingar, vilka de anser går före öppenhet och faktisk information.

I denna debattartikel förklarar Alf B Svensson, Leg. Psykolog att RFSU's undervisning resulterar i att "Eleverna får inte [heller] veta att ju fler de har sex med desto mindre får de ut av det. Läraren får inte säga som det är – att tjejer nästan aldrig frivilligt ställer upp på gruppsex."
http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.1040561-avskaffa-rfsu-s-sexmonopol-i-skolan
Kort sagt: har du sex utan att vara kär så gör du fel.
Är du en tjej som vill ha gruppsex så är du onormal. (Tack, Hr Svensson, för att du skuldbelägger ännu några flickor som kommer att skämmas över sina sexuella fantasier.)
Hr Svensson tycker till!


Givetvis är jag inte för att uppmuntra unga människor till att agera på ett sexuellt - eller något annat - sätt för vilket de inte är mogna.

Jag om någon tycker verkligen att uttrycket "barn ska få vara barn" stämmer. När jag gick på högstadiet rakade fortfarande ingen fittan. Ett fåtal hade förlorat oskulden när vi gick ut nian, och analsex var definitivt överkurs. (Sommaren efter nian däremot: analsex, trekant, fontänorgasm, YIHAAAAAAAAAAAAAAAA! - nej, förlåt, jag skojade bara. Or did I?)




Årskullen nedanför min var den som fick skolan att införa förbud mota vita streatchbyxor med svart stringtroa under (Varför inte förbjuda shorts? Fotbollsvader är bland det sexigaste jag vet!) för att det var provokativt och dessutom distraherande för killarna. (ACK ACK, ingen tog hänsyn till min svaghet för fasta rumpor i tajta byxor, fotbollsvader och små hårda bröstvårtor under alltför tunna t-shirts. Fan, jag hade kunnat vara Nobelpristagare om det inte var för tonårspojkarnas slampiga klädsel!)

Jaja, vart ville jag komma med detta? (I din mun helst!) Inte just någonstans. Jag ville mest uppmärksamma er på en, enligt mitt tycke, förlegad och hämmande syn på sexualundervisning, samt om möjligt förhindra någon endaste att engagera Hr Svensson till eventuellt föredrag eller dylikt. Sex är inte fult. Hr Svensson tycks ha missat vissa väsentliga delar i sin utbildning. Jag kan inte annat än beklaga.